Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Gezonde voeding tijdens de warme zomerdagen

Het is belangrijk dat we tijdens de warme zomerdagen gezonde voeding nuttigen om het energieniveau op pijl te houden. Doordat ons lichaam extra hard moet werken door de warmte is de juiste voeding en drank essentieel. Maar hoe eet en drink je nu gezond? Overal om ons heen zien we lekkere ijsjes en andere zoetige hapjes. Het product Slimpie speelt in op deze vraag.

Suikervrije voeding

Iedereen weet inmiddels dat er vaak veel te veel suikers verwerkt zitten in onze dagelijkse voeding. Het is dus belangrijk om hier op te letten. Slimpie heeft suikervrije producten op de markt gebracht die vele malen gezonder zijn dan de huidige voedingsmiddelen. Je kunt hierbij denken aan Slimpie suikervrije limonade, ijsjes en suikervrije snoepwaren.

Gevaren van teveel suikers

In bijna alle producten die wij eten zitten teveel suikers. Teveel suikers zijn erg schadelijk voor ons lichaam. Het belangrijkste is dat het eten van suikers zorgt voor een piek in de bloedsuikerspiegel. Het lichaam accepteert dit niet en gaat direct aan de slag om dit te herstellen door het hormoon insuline aan te spreken. Dit hormoon zorgt er voor dat het vetopslag gehalte omhoog gaat. De eerste gevolgen zijn vetopslag rondom de middel van ons lichaam. Suiker eten betekent letterlijkā€¦vetopslag voor je lichaam. Kijk dus uit met het eten van teveel suikers, hoe lekker het ook is.

Comments are closed.