Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Zoontje met een ontsteking

De zoon van mijn buurman staat bekend in de buurt als een rebel, en dat is ook zijn tanden terug te zien. Mijn buurman weet geen raadt met zijn zoon, en heeft zijn zoon niet bepaald onder de duim. Zijn zoontje doet wat hij wilt, en zo poetst hij bijvoorbeeld echt niet zijn tanden, omdat hij daar gewoonweg geen zin in heeft. Totdat hij laatst een ontsteking had in zijn mond, die bovendien wel verholpen is dankzij mondhygienist Zeist, maar geschrokken is hij momenteel wel.

Altijd zijn tanden poetsen

De zoon van mijn buurman poetst tegenwoordig elke dag zijn tanden, en een rebel kun je hem tegenwoordig ook niet meer noemen. De zoon van de buurman heeft ingezien dat het heel erg belangrijk is om jezelf goed te verzorgen, zodat je niet meer te maken krijgt met gaatjes en ontstekingen in je mond. De ontsteking heeft als het ware eigenlijk zijn hele doen en laten veranderd, en aan de ene kant mag je blij zijn dat de zoon van de buurman de ontsteking heeft gehad.

Ben jij, of zijn jullie woonachtig in de omgeving van Zeist, en ben je nog op zoek naar een tandarts die van alle markten thuis is? Neem dan spoedig contact op met tandarts Zeist en plan spoedig een afspraak met hem in.

Comments are closed.