Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Zonnepanelen Utrecht

Voor zonnepanelen uit Utrecht van kwaliteit bent u aan het juiste adres bij Solar Systemen. Zij leveren en plaatsen zonnepanelen van A-merk Eging. Deze panelen hebben een extra hoog rendement en lange levensduur.

Wilt u de zonnepanelen zelf plaatsen? Solar Systemen biedt complete pakketten aan, zodat u dit makkelijk kunt doen. Wilt u het toch laten plaatsen door een specialist? Solar Systemen is u graag van dienst! Zij werken met ervaren specialisten die jaarlijks honderden systemen plaatsen bij particulieren en bedrijven door het hele land dus ook in Utrecht.

Voordelen van zonnepanelen

Omdat u met zonnepanelen gebruik maakt van zonne-energie, levert deze investering u op de langere termijn een financieel voordeel. Zo heeft u de investering in zo’n zes à zeven jaar terugverdiend. Zonnepanelen gaan dertig tot veertig jaar mee, dus u kunt lang profiteren van dit voordeel. Naast een lagere energierekening bieden zonnepanelen vele andere voordelen:

Onafhankelijkheid
Met zonnepanelen bent u niet meer afhankelijk van uw energieleverancier. U bent u dus ook niet afhankelijk van stijgende energieprijzen.

Millieuvriendelijk
Zonne-energie is schoon en duurzaam, en stoot minder CO2 uit. Het gebruik van zonnepanelen is dus goed voor het milieu. De Nederlandse regering is dan ook voorstander van zonnepanelen.

Waarverhoging woning
Zonnepanelen verhogen de waarde van uw huis, omdat het energielabel van uw woning stijgt. Tevens zorgt het gebruik van zonnepanelen voor lage maandlasten, wat natuurlijk ook een pluspunt is voor de geïnteresseerde.

Hoog rendement
Zoals gezegd heeft u de investering in zo’n zes à zeven jaar terugverdiend. De levensduur van zonnepanelen is zo’n dertig tot veertig jaar. Bij een installatie van 10 zonnepanelen heeft u na 25 jaar een rendement van 25.000 euro. De exacte terugverdienperiode is afhankelijk van het aantal panelen, het dak, de weersomstandigheden en de kwaliteit van de panelen. Bestel dus uw zonnepanelen in Utrecht bij Solar Systemen.

Comments are closed.