Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Zonder kersttrui hoor je er niet bij

Wie deze kerst nog durft aan te komen zetten zonder kersttrui, hoort er niet helemaal meer bij. Kerstruien zijn helemaal in. Hoe lelijker, hoe beter, lijkt het wel. Een foute trui met Santa Claus of zijn rendier: hij doet het altijd goed bij het kerstdiner. Misschien durf jij wel wat meer en kies je voor een pikante trui. In ieder geval ben je niet alleen op jacht naar de lelijkste kersttrui van Nederland. Steeds meer mensen geven aan er een te halen, waarvan een groot gedeelte ieder jaar een nieuwe koopt. Er verschijnen in de kersttijd heuse kersttruiendagen op het werk en misschien is het bij je schoonfamilie ook wel min of meer verplicht om met een kerstrui aan te schuiven bij een van de kerstmaaltijden.

 

Je kan gaan voor lelijk vloekende kleuren of voor een ware 3D trui. De mogelijkheden zijn eindeloos. En geef maar toe: bijna iedereen vindt het leuk om op te vallen. Hoe kan dit nu beter dan met de aller aller allerfoutste kersttrui? Nee, niet. Je zal er een moeten gaan scoren deze dagen. Gelukkig kan je je lelijke kerstrui kopen online. Zo zie je handig in een overzicht wat er allemaal is en kies je zelf de foutste uit. Een maatje te groot is daarbij niet erg. Dat maakt het juist nog wat gekker.

 

Hoewel de meeste kerstrui redelijk unisex zijn, heb je ook speciale kerst trui heren. Ook voor de dames zijn er speciale kerstrui ontwerpen. Tenzij je het als man aandurft om er als een kerstbal bij te lopen. Succes gegarandeerd trouwens..

 

In ieder geval: naar de winkel hoef je niet meer. Online is het aanbod het grootst. Ik zou zeggen: weg van deze pagina, want waar wacht je nog op. Koop de lelijkste kersttrui en dan wens ik je vanaf deze plaats alvast een gezellige kerst toe. Dat komt met de juiste outfit vast wel goed.

 

 

Comments are closed.