Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Zijn biologische recepten gezonder?

Biologische recepten zijn hipper dan ooit. Gezond eten en leven is anno 2016 één van de meest besproken onderwerpen in onze maatschappij en iedereen doet er zo’n beetje aan mee. In 2015 heeft bijna de helft van de bevolking in Nederland zijn of haar levensstijl aangepast en zijn ze begonnen met het invoeren van biologische recepten in hun dieet. Een veelbesproken vraag bij de critici galmt al jaren door de wandelgangen: zijn biologische recepten wel zo gezond?

Onder biologische recepten vallen ook biologische groenten en fruit. Uit onderzoek is echter gebleken dat deze biologische recepten wel degelijk gezonder zijn dat normale groenten en fruitsoorten. Ze keken onder andere naar de voedingswaarden, bacteriën en besmettingen in de voedingswaarden. Uit deze meta-analyse is gebleken dat deze biologische recepten zeker wel gezonder zijn, al zijn groenten en fruit natuurlijk sowieso al gezond!

Wil je meer te weten komen over biologische recepten en over de effecten ervan? Op onze website staat veel informatie over biologisch eten en vindt je allerlei soorten recepten die te maken hebben met biologisch eten. Jij wil toch ook een gezonde levensstijl liever vandaag dan morgen? Begin dan nu en kijk op onze website naar de biologische recepten en gun jezelf die gezonde levensstijl!

Comments are closed.