Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Zelf smoothies maken met een Greenis slowjuicer

Steeds meer mensen hebben ontdekt dat gezonde fruit smoothies een lekker tussendoortje zijn of als goed begin van de dag kunnen dienen. Ook in steeds meer huishoudens drinken mensen een smoothie als deel van hun dagelijks eet- en drinkgedrag. Het maken van een smoothie is dan ook vaak makkelijker gedacht wordt, zeker als er gebruik wordt gemaakt van een slowjuicer van Greenis Slowjuicers.

Benodigdheden voor het maken van een smoothie

U hoeft alleen maar in bezit te zijn van een Greenis Slowjuicer om te kunnen beginnen met het maken van smoothies. Daarnaast heeft u fruit, ijsklontjes, honing en yoghurt nodig om deze te maken. Al deze ingrediënten gooit u in de blender of staafmixer en u heeft een overheerlijke smoothie boordevol vitaminen. Om uw smoothie nog gezonder te maken, kunt u er ook voor kiezen om wat groenten toe te voegen. Dit kan verrassend lekker uitpakken, op internet zijn er vele recepten te vinden waarbij ook groenten kan worden toegevoegd aan uw gezonde fruit smoothie. Met een Greenis Slowjuicer kunt u zelfs groenten en fruit die nog hun schil bevatten vermalen.

Als u dagelijks een gezonde fruit smoothie nuttigt, zult u snel genoeg merken dat u zich beter in uw vel gaat voelen: energieker en vrolijker. Het is dus zeker aan te raden om een smoothie toe te voegen aan uw dagelijkse menu.

Voor meer informatie

Bekijk voor meer informatie over de slowjuicer of fruitpers de website van Greenis waar u ook uw bestelling online kunt doen.

Comments are closed.