Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Zelf een sloopauto verkopen

Iedereen kan een sloopauto Rotterdam verkopen. Dat is niet zo moeilijk, want je hebt als je een sloopauto tegen een aantrekkelijke prijs aanbiedt al snel diverse mensen die geïnteresseerd zullen zijn. Dat is evident. Echter, nog redelijk wat geld overhouden aan je sloopauto is duidelijk een ander verhaal. Je hoeft absoluut geen geboren verkoper te zijn, maar het is handig dat je het één en ander van auto’s afweet en zelf een inschatting kunt maken van hoeveel je auto nou precies waard is.

Een sloopauto kun je bij diverse sloperijen aanbieden. Je moet er wel bewust van zijn dat er genoeg bedrijven zijn die zeggen dat ze een sloopauto alleen gratis willen overnemen. Er zijn zelfs sloopbedrijven die zullen beweren dat ze sloopauto’s altijd gratis krijgen en dat ze er geen geld voor betalen. Dat is natuurlijk kolder, want er zijn genoeg sloopbedrijven die wel voor een sloopauto willen betalen. Zo verkopen veel sloperijen ook onderdelen zoals een achteras Renault Kangoo.

Je moet je dus niet aan de kant laten zetten door sloperijen die jou vertellen dat je auto niks waard is en dat je überhaupt blij mag zijn dat je een sloperij hebt gevonden. Deze mensen vertellen eigenlijk de grootste kolder die er is. Ze willen alleen maar van jou profiteren, want in veel gevallen is een sloopauto geld waar. Het zal niet veel zijn, maar vaak is het wel zo dat je nog een paar honderd euro voor je auto kunt vangen. Als je ook nog geld zou moeten betalen voor het laten ophalen van je sloopauto kun je maar beter helemaal naar een andere sloperij stappen, want de meeste sloopbedrijven halen gratis een sloopauto op.

Comments are closed.