Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Zelf conflict oplossen

Bent u op zoek naar een goede mediation in de omgeving van Friesland? Dan zit u bij mediation Friesland, van de specialisten Pacifici aan het juiste adres! Mediation is een goede vorm van het leren luisteren naar elkaar bij een conflict, en samen op zoek gaan naar de juiste oplossing. Te vaak komt het namelijk voor dat er bij een conflict verkeerde keuzes worden gemaakt, of dat één van de twee partijen niet volledig tevreden is met het besluit dat uiteindelijk genomen wordt. Met mediation is dit allemaal verleden tijd, en zal er altijd een juiste oplossing gevonden worden.

Geen partij kiezen

De mediator zal tijdens de mediation nooit een partij kiezen. De mediation zal er alleen maar voor zorgen dat beide partijen goed naar elkaar luisteren, en elkaar de mogelijkheid geven om te praten. Bovendien bereikt u tijdens een conflict altijd het meeste, door naar elkaar te luisteren. De mediator zal waar nodig is de partijen sturen, en zal proberen te zorgen dat de beide partijen tot elkaar komen.

Wil ook u een conflict op een correcte wijze oplossen, en wilt u hierbij niet gebruik maken van alle juridische processen die bij een rechtszaak komen kijken? Los uw probleem dan op onder begeleiding van de mediator, genaamd Pacifici!

 

Comments are closed.