Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Zelf boodschappen doen

Naar mate je ouder wordt, is het bekend dat je ook veel meer moeite krijgt met een aantal normale dagelijkse werkzaamheden. Je bent namelijk veel sneller vermoeid, of je gaat slechter horen, of je gaat als ouder slechter zien. Voor deze mensen zijn er hedendaags hulpmiddelen, die ervoor zorgen dat je als ouder toch van de nodige hulp voor zien kan worden, en je nog altijd alles zelf kunt doen.

Boodschappen doen

Onze buurman is een man van 87 jaar, maar hij doet nog altijd gewoon zelf de boodschappen en rijdt nog altijd auto. Onze buurman is kerngezond, maar je ziet toch dat hij wel iets wat moeite heeft met lopen, maar daar geeft hij niets om. Afgelopen jaar heeft hij dan ook een rollator gekocht, die hem voorziet van de nodige ondersteuning tijdens het lopen. Hij neemt dan ook zijn rollator mee zodra hij boodschappen gaat doen, om deze vervolgens weer achterin de auto te doen zodra hij weer naar huis gaat. Op deze manier kan de ouder dankzij de hulpmiddelen alles nog zelfstandig.

Wil ook jij ADL hulpmiddelen aanschaffen en ben jij benieuwd wat deze voor jou of een bekende kunnen betekenen? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

Comments are closed.