Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Zadelkrukken

Zadelkrukken

In Nederland is er een enorm aanbod van zadelkrukken. U hoeft maar te Googelen en u krijgt vele pagina’s vol aanbieders van dit product.

Om u een klein beetje te helpen bij het vinden van een zadelkruk die comfortabel en ook nog eens betaalbaar is hebben we dit enorme aanbod eens onder de loep genomen.

Wat is eigenlijk een zadelkruk?

Een zadelkruk bestaat uit een zadelzitting (geen ronde zitting want dit is een tabouret), een traploos instelbare gasveer voor exact de juiste zithoogte en een voetkruis met vijf tenen. Hierbij kunt u kiezen of u deze uitgevoerd wilt hebben met wieltjes of glijdoppen.

Eigenschappen van een zadelkruk

Een zadelkruk zorgt voor een natuurlijke en gezonde werkhouding. Dankzij de ergonomische vorm van de zadelzitting wordt automatisch een goede stand van het bekken gerealiseerd, waardoor afknelling van de benen effectief wordt voorkomen.

Een zadelkruk is dan ook uitermate geschikt voor diegene die langdurig in dezelfde houding moeten zitten.

Comfortabele zadelkrukken tegen een betaalbare prijs!

Zadelkrukken zijn er in ongelofelijk veel uitvoeringen en prijzen en de meeste zijn prima maar waarom zou u veel geld uitgeven aan een zadelkruk als dat niet perse nodig is.

Zo vonden wij bij Goedkopezadelkruk.com een ruim assortiment comfortabele zadelkrukken tegen een betaalbare prijs. Een echte specialist die u van goed advies kan voorzien en waarbij u zeker weet dat u niet teveel betaald.

Zadelkruk aanschaffen? De juiste keuze voor uw rug!

 

Comments are closed.