Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Xbox Live komt met een grote nieuwe update

Naar alle waarschijnlijkheid komen in april door de update van Microsoft nieuwe Xbox Live avatars. Het was al langer bekend dat Microsoft een tijdje bezig was met een grote Xbox Live update. Deze heeft vertraging opgelopen maar nu lijkt het dan toch eindelijk zo ver. De medewerkers van Microsoft zouden al toegang hebben tot de dieper uitgewerkte avatars. De eerstvolgende mensen die aan de beurt zijn om de nieuwe poppetjes te testen zijn deXbox Live insiders. Daarna komen zijn de ‘gewone’ gebruikers van de Xbox One aan de beurt voor de update. Er komen nieuwe kleren, voorwerpen en lichaamtype’s. Daarnaast zullen er nog meer interactieve objecten aanwezig zijn om uit te kiezen.

Voor de beginner: wat is Xbox Live?

Xbox Live is de onlineservice voor Xbox One. Een Xbox One kun je online of in de winkel aanschaffen. Xbox Live biedt toegang tot het leukste sociale entertainmentnetwerk ter wereld, en dat is zeker niet gelogen! Met een gratis Xbox Live-account kan je de populairste games spelen, HD-films en tv-programma’s kijken, live genieten van evenementen, muziek en sport, en entertainmentapps van topklasse, Microsoft Edge en Skype op uw tv gebruiken. Combineer je dat met een lidmaatschap dan krijg je toegang tot veel meer mogelijkheden.

Voorbeelden van wat je kan met je Xbox Live

  • Onbeperkt online multiplayergames spelen met vrienden overal ter wereld
  • Gratis demo’s van games en volledige games op Xbox One downloaden en spelen
  • Genieten van exclusieve aanbiedingen en previews voor leden
  • Films en tv-programma’s kijken via Films en tv en toegang tot allerlei fantastische services van partners
  • Sportwedstrijden kijken met ESPN, NFL en andere sportapps, die voortdurend worden toegevoegd aan Xbox One
  • Luisteren naar gepersonaliseerde muziek met Groove en iHeartRadio
  • Uw telefoon of tablet als tweede scherm gebruiken voor een nog betere ervaring met games en entertainment

Ook aan de slag met de nieuwe update

Als je aan de slag wilt met de nieuwe update biedt Xbox verschillende abonnementen. Zo is er voor iedere gebruiker en budget een geschikt abonnement. Ben je nieuw met Xbox Live is het abonnement van 3 maanden zeer geschikt. Ben je een diehard Xbox gamer die 12 maanden zorgeloos wil genieten van de vele extra’s dan is het Xbox Live Gold 12 maanden abonnement zeer geschikt.

Xbox Live Gold 12 maanden

Leave a Comment