Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Wijnpromotor biedt een iets ander assortiment

Wijnbeurs is al jarenlang actief in de online verkoop van wijn. Toch heeft Wijnbeurs er een geduchte concurrent bij gekregen met een bijzonder assortiment in de vorm van Wijnpromotor. Niet alleen zeer hoogwaardige, exclusieve kwaliteitswijnen, maar ook de grote klassiekers zitten in het assortiment. Hierbij moet u denken aan Pétrus, Yquem, Margaux, Montrachet en dergelijke. Bij Wijnbeurs laten ze iedereen graag een abonnement afsluiten. Dat hoeft niet bij Wijnpromotor, net zo min als er verzendkosten worden aangerekend bij een bestelling van zes flessen. Daarbij kan de klant zelf een wijnpakket samenstellen naar keuze. Dit biedt de mogelijkheid om nieuwe wijnen te ontdekken door deze per stuk aan te kopen.Servicegericht
Naast het leveren van wijn wordt ook gratis wijnadvies gegeven. Je gaat koken en weet niet welke wijnen er bijpassend zijn. De specialisten van Wijnpromotor geven volledig gratis advies. Daarbij vindt men bij Wijnpromotor het zeer belangrijk dat de wijnen goed bewaard en geserveerd worden. Om dit mogelijk te maken zijn afspraken gemaakt met leveranciers van wijnkelders en klimaatkasten en bewaarkasten. 

Uitvinding
Wijnpromotor heeft ook een uitvinding gedaan om wijnen beter te laten rusten. Vibration Reduction Blocks zorgen ervoor dat wijnen die bewaard worden in klimaat- of temperatuurkasten in alle rust kunnen liggen. De schokbrekers die bestaan uit een speciale rubber samenstelling reduceren de omgevingstrilling met 95%.

Comments are closed.