Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Weer aan het werk dankzij Packstore

Op de sociale werkplaats zijn mensen in dienst die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Packstore is zo’n sociale werkplaats die haar verantwoording neemt en mensen weer aan het werk zet. De werknemers van sociale werkplaats Dronten Packstore leren onder meer het in- en ompakken van goederen in doosjes, zakjes en omdozen. Het meest belangrijke is dat deze mensen weer aan het werk kunnen, komen, blijven en zichzelf zo weer op de arbeidsmarkt kunnen begeven. 

De precieze uitleg van een sociale werkplaats

Een sociale werkplaats, welke ook wel een beschutte werkplaats wordt genoemd, is een werkplaats voor mensen met een arbeidshandicap of een langdurige werkloosheid. De werkplaats geeft deze mensen weer de kans om te werken, bij een reguliere baan worden zij vaak niet aangenomen. Ze vinden geen baan door allerlei factoren, welke per persoon en situatie kunnen verschillen. Terwijl de ene persoon vele gebeurtenissen in zijn leven heeft gekend, heeft een ander persoon mentale en fysieke beperkingen die het moeilijker maken om aan de bak te komen.

Voor meer informatie

Wil jij meer informatie over wat een sociale werkplaats is en wat zij voor jou kunnen betekenen?Bekijk vandaag nog de website voor meer informatie en een overzicht van alle diensten. Hier kun je ook de contactinformatie vinden, zodat je zo snel mogelijk een reactie op al je vragen en opmerkingen kunt krijgen van sociale werkplaats Almere!

Comments are closed.