Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Webshop Easytoys.nl Is genomineerd voor deSuccesfactor van RTL 7!

De Veendammer ( internet) sexshop in erotische artikelen en sexy lingerie is genomineerd voor de TV Succes Awards van RTL 7. Ondernemer Eric Idema begon in 2005 op een zolderkamer met een stellingkast van 3 bij 3 meter. Vorig jaar verhuisde hij naar het voormalige sorteercentrum van POSTNL aan de Lloydsweg, een ruimte van 1200 vierkante meter. Jaarlijks gaan er zeker 150.000 bestellingen de deur uit. Een miljoenenhandel. Iedere zondag om 2.55 uur is het programma te zien. In elke uitzending worden vijf verschillende bedrijven belicht. Kijkers en een jury kiezen eind dit jaar de succesvolste ondernemer.

Met de opening van een nieuw distributiecentrum in Veendam gaat voor Easytoys een lang gekoesterde wens in vervulling: uitbreiden van het assortiment en verder groeien in omzet. Een kijkje in het dc leert dat dit ook met eenvoudige, maar slimme oplossingen mogelijk is.

‘Ja, we groeien maar door! We zullen het aantal medewerkers verder uitbreiden’, vertelt CEO Eric Idema. ‘Het is net een jongensboek!’ Dat EDC zo succesvol is in Veendam heeft alles te maken met internet. ‘Dankzij internet maakt het niets meer uit waar je gevestigd bent in Nederland. Zolang je er maar voor zorgt dat je dienstverlening perfect is afgestemd op de wensen van de afnemers’, aldus Eric.

Volgens hem zijn de verkoopactiviteiten van Easytoys uitsluitend gericht op verkoop via internet, en kent zijn bedrijf geen geschiedenis van levering op ‘ouderwetse wijze’ , bijvoorbeeld via catalogi. ‘Daardoor kunnen wij ons helemaal focussen op het zo snel mogelijk bedienen van onze afnemers. Wij streven er naar om artikelen die voor negen uur ’s avonds zijn besteld, de volgende dag afgeleverd te hebben’, zegt hij.

Unieke Punten van Sexshop Easytoys zijn:
– Voor 17:00 dagelijks besteld volgende dag in huis
– Grootste assortiment in vibrators en Sexy Lingerie
– Proffesionele Klantenservice via e-mail en telefoon met ruime openingstijden
– Discreet en snel geleverd
– 14 dagen retour recht

Meer info op www.easytoys.nl

Comments are closed.