Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Wauw! Lekker ge-appelt

Grappig, op de website van het restaurant in Hengelo waar we afgelopen weekend hebben gegeten stond: ‘appelen’. Het restaurant heet de Appel en je kan er héérlijk appelen kan ik je vertellen. Samen met mijn schoonouders en schoonzus hebben we er dit weekend gegeten, ik was er nog niet eerder geweest maar vond het een absolute aanrader.

 

Verse producten en lekker eten

Ik vind het belangrijk dat er in een restaurant goed en eerlijk wordt gekookt.  Dat was bij de appel zeker het geval. Alles wat je bestelt wordt in de keuken zelf bereid en de producten die ze gebruiken zijn allemaal vers. Ze kiezen voor eenvoudige gerechten waarbij vooral de smaak centraal staat, en deze is heerlijk!

De Appel vond ik een gezellig familierestaurant. Maar bijzonder is dat het zich ook leent voor een bedrijfsetentje. Eigenlijk past alles bij de Appel. Het doet wat kneuterig aan maar dat vind ik juist gezellig en zeker niet storend. Ik denk dat we hier wel vaker naartoe gaan! Ook mijn dochtertje van zes heeft het er heerlijk naar haar zin gehad! Zij kon lekker tekenen en kleuren, en er was voor haar een speciaal kindermenu.

Ook eens proberen?  Bezoek de website van de Appel in Hengelo.

 

Comments are closed.