Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Wat zijn klarna winkels?

Het zal weleens voorgekomen zijn dat je twijfelt om bij een webshop een product te kopen, omdat je misschien denkt problemen ermee te krijgen. Je koopt een jurk en als het geleverd wordt merk je dat het een maatje te groot is of zelfs dat het helemaal anders uitziet dan aangegeven. Ook als je bij een winkel bij jou in de buurt aan het shoppen bent kan er iets mis gaan bij de levering ervan of je verandert gewoon van gedachten en ben je niet meer geïnteresseerd in het product.

Meestal is er hier geen terugweg. Je hebt al ervoor betaald en je zit dan met een product waarmee je ontevreden bent. Hiervoor heeft Klarna de juiste oplossing.

Als je shopt bij een Klarna winkel, dan mag je achteraf betalen. Dit geeft je de gelegenheid op je aankoop te inspecteren en kijken of er niets mis is ermee. Als je van gedachten verandert, dan kun je je goed terugsturen. Je betaalt pas als je helemaal tevreden bent.

Een goed idee, nietwaar? Jij krijgt het product helemaal thuis geleverd, mag het helemaal ontpakken en inspecteren en daarna pas je betaling doen.

Je hoeft niet eens te registreren als je hiervan gebruik wilt maken. Je gaat naar één van de Klarna winkels en als je een item wilt kopen kies je voor Achteraf Betalen. Veel informatie is hier niet nodig. Meestal moet je alleen je e-mail en pincode invullen. Als alles goed is verlopen moet je binnen 14 dagen de factuur betalen. Dit kan via iDeal of een overschrijving. Er komen geen rentekosten erbij kijken.

Bekijk voor meer info over betaal mogelijkheden op vergelijkbetaalopties.nl

Comments are closed.