Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Wat verkoopt bouwmarkt Hornbach allemaal?

Hornbach is een van oorsprong Duitse bouwmarkt met tien vestigingen in Nederland. Er is van alles te verkrijgen bij Hornbach en hoewel mensen denken dat Hornbach louter een bouwmarkt is, hebben ze het mis. Hornbach is namelijk ook een tuincentrum. Je kunt hier namelijk ook alles krijgen om een tuinproject goed en volledig te kunnen realiseren. Handig, want voor een tuinklus heb je nu eenmaal goed en degelijk gereedschap nodig. Dit is nog wel eens iets wat onderschat wordt door mensen en bij Hornbach vind je alleen producten die zij zelf ook alleen zouden gebruiken. Kortom, producten die kwalitatief goed zijn.

Bij de meeste vestigingen heb je een aantal afdelingen. Je hebt de bouwmarkt, de afdeling tuin- en dier, drive in, keukenstudio en de badkamer studio. Op de website van Hornbach kun je precies zien wat je allemaal kunt vinden bij deze afdelingen. Mocht je tijdens het doen van inkopen vragen hebben dan kun je een medewerker van Hornbach altijd benaderen. Hij of zij zal je dan vriendelijk te woord staan.

Wat zijn de openingstijden van Hornbach?

Op de website van Hornbach vind je alle Hornbach openingstijden. Wel is het zo dat de verschillende vestigingen andere openingstijden hebben. Zo zijn de meeste vestigingen om 7 uur geopend (van maandag tot vrijdag), maar is de vestiging in Geleen om 9 uur open en ook een drietal uur eerder dicht. De andere vestigingen zijn vanaf 21:00 uur gesloten. Op zaterdag zijn alle vestigingen om 8 uur geopend (met uitzondering van Geleen) en zijn ze allemaal om 18:00 uur gesloten.

Comments are closed.