Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Wat is Swarovski?

Zoekt u bijzondere sieraden online? Dan bent u bij Lisateamo aan het juiste adres. Lisateamo is uw nieuwe adres voor unieke sieraden. De sieraden worden handgemaakt met Swarovski kristal en daarnaast voor een scherp tarief geleverd. Kwaliteitssieraden betaalbaar maken, dat is waar Lisateamo voor staat.

Wat is Swarovski?

In 1892 heeft Daniel Swarovski een methode bedacht om glas te kunnen slijpen zoals diamanten geslepen worden. Hij ontwikkelde een automatische polijstmachine waarmee hij veel malen nauwkeuriger kon polijsten dan dat je met de hand zou kunnen. Met deze precies manier van slijpen ontstaat er een mooie fonkeling in het glas, prachtig voor sieraden.

Met onder andere modehuis Dior bedacht Daniel een speciale glans (Aurora Borealis) toe te voegen aan de kristallen. Hierdoor krijgt het glas een luxe uitstraling. In tegenstelling tot andere merken blijven Swarovski kristallen vele malen mooier en laten geen gebruikssporen achter. De kristallen worden gemaakt in Zwitserland en worden gezien als de beste kristallen ter wereld. Ze schitteren en fonkelen. Ze vangen elke glinstering op en hebben prachtige vormen.

Comments are closed.