Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Wat is payroll voor de horeca?

Kiezen voor de payrollconstructie is een van de beste keuzes die u in deze tijd als horecaondernemer kunt maken.  Omdat de markt onzeker is en de arbeidsbehoefte sterk fluctueert is er behoefte aan het zo flexibel mogelijk kunnen inzetten van het horecapersoneel. Dit is door de huidige wet- en regelgeving helaas niet altijd mogelijk en daardoor ondervindt u waarschijnlijk regelmatig problemen rond het ontslagrecht en de uitbetaling van uw werknemers. Payrolling voor horeca biedt hier een oplossing voor, door gebruik te maken van payrolling kunt u namelijk uw personeel verlonen via de uitzend cao. Dit houdt in dat u gedurende 78 werkweken op ieder gewenst moment afscheid kunt nemen van uw werknemers. Ook scheelt het u in tijd wanneer u gebruik gaat maken van payrolling, het payrollbedrijf neemt namelijk de gehele administratieve rompslomp aangaande het personeel van u over waardoor u de tijd krijgt om de dingen te realiseren waar u altijd al van droomde. Wanneer u een klein of middelgroot bedrijf bezit levert het aangaan van een payrollconstructie ook nog eens een direct kostenvoordeel op, aangezien het bij kleinere bedrijven relatief duurder is om de gehele personeelsadministratie zelf te doen. Dus des te meer reden om deze uit te besteden.

Comments are closed.