Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Wat is Hosted.nl

Hosted.nl is een hosting bedrijf die verschillende hosting diensten aanbied sinds 2006. Het bedrijf is een gecertificeerd automatiseerder en hostingbedrijf deelnemer bij ICTWaarborg. Op 18 augustus 2006 is het bedrijf ingeschreven bij de kamer van koophandel als midden- en klein bedrijf. Daarnaast zijn ze gecertificeerd bij ICTWaarborg als automatiseerder en hostingbedrijf. Het bedrijf richt zich op klanten binnen de Benelux, maar bedrijven buiten de Benelux zijn ook van harte welkom.

Wat heeft hosted.nl haar klanten te bieden?

Hosted.nl biedt een goede service en een server uptime van 99.99%. Zij beschikken over meerdere specialisten die jouw goed op weg kunnen helpen op het gebied van hosting. Als er problemen op jouw server voor doen dan kan je hun altijd bereiken door de helpdesk te bellen of een e-mail te sturen. Mocht er een grote storing zijn dan is er een storingsnummer dat 24/7 bereikbaar is. Het bedrijf bied verschillende diensten aan waaronder webhosting, reseller hosting, dedicated servers en VPS. Daarnaast bieden zij nog extra services als server monitoring, colocatie, SSL-certificaten en nog veel meer. Om een goede service te garanderen gebruikt het bedrijf alleen topmerken zoals Dell en HP. Als je interesse hebt dan kan je op hun website een vrijblijvend advies aanvragen.

Privacy

Hosted.nl vindt privacy erg belangrijk, daarom heeft het bedrijf haar servers uitsluitend in datacenters staan die in Nederland gevestigd zijn. Een groot voordeel daarvan is dat jij geen last zult hebben van de Patriot Act. De patriot Act houdt in dat de NSA (National Security Agent) alle gegevens van mensen en bedrijven kan inkijken. Dit gebeurd bij bedrijven en personen die buiten Amerika leven. Veel mensen zijn hier natuurlijk niet blij mee, daarom heeft Hosted zijn servers in Nederland staan, want daar kan de NSA de Patriot Act niet toepassen. Daarnaast zullen zei de servers goed beveiligen.

Een schoner milieu

Hosted vindt het belangrijk om mee te helpen voor een beter milieu. Door de virtuele servers die zei gebruiken wordt er stroom uitgespaard omdat ze dan minder servers en stroom gebruiken.  Zo gebruiken zei alleen maar datacenters die groene stroom gebruiken. Een datacenter waar Hosted zijn servers heeft hangen is BIT. Daar gebruiken zij het Cold Corridor-principe. Met dit principe worden de temperaturen beter op peil gehouden in de racks waardoor er minder stroom gebruikt wordt.

Comments are closed.