Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Wat is Financial Lease?

Financial Lease

Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. De looptijd kunt u zelf bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent.
Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.

Vele voordelen voor de ondernemer

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit. De voordelen voor de ondernemer:

1. Superscherpe rente voor zowel nieuwe als gebruikte bedrijfswagens 5,9%
2. Bij Goedlenen.nl betaalt u eenmalig 1% over het leasebedrag*
3. Indien gewenst gecombineerd met een superscherpe verzekeringspremie

Niet verstandig bij Financial Lease:

Een dealercombinatie:   maximale aankoopkorting, hoge inruilprijs en superscherp leasetarief gaan in principe niet samen. Neem bijvoorbeeld dit voorbeeld: zeer scherp lease termijn wordt gecompenseerd door bijvoorbeeld een lagere inruilprijs. Lease daarom  eenvoudig en transparant. U kunt nu direct uw Financial Lease berekenen.

 

Comments are closed.