Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Wat betreft kasten kies ik voor maatwerk

Maatkasten

Zijnde praktisch en functioneel bieden maatkasten U de luxe van een maximum aan ruimte. Aan de basis van de mooie resultaten ligt een optimale combinatie van duurzame doch betaalbare materialen. Indeling en kleuren worden in de eerste plaats bepaald door Uw eigen smaken en behoeften.

Stevige legvlakken en zijwanden bestaan uit plaatmateriaal van 25 mm dik met PVC-afboording en rugwanden van 8 mm dik. Verkrijgbaar zijn tal van handige accessoires zoals zelfsluitende laden. Wij installeren ze van muur tot muur, van vloer tot plafond, onder schuine hellingen, … U zegt het maar!

Bron: maatkasten Creatief Wonen

Dressings

De gegeerde dressings of inloopkasten kennen een groeiende populariteit. Een dressing kan ingericht worden in zowel een afzonderlijke kamer als tussen twee ruimtes in (bv. tussen slaap- en badkamer).

Om reeds een mooie en praktische dressing te kunnen plaatsen heeft U niet zódanig veel ruimte nodig. Om haar comfort volledig naar Uw zin te maken is zij uitbreidbaar met accessoires als uittrekbare legvlakken, lades, garderobeliften, schoenenlades, dassenhouders, broekenhouders, …

Maatwerk maakt dat U nu alle ruimte gaat benutten en het U hiermee zo makkelijk maakt als U zelf maar wil.

Een dressing kan U laten installeren met een deur zonder onderrail of gewoon open laten. In de keuze van indeling, kleur, diktes, ed. bent U vrij. Echt duur hoeft een dressing op voorhand niet te zijn! Creatief Wonen laat toe om met behoud van kwaliteitsnormen de dressing van Uw dromen aan te passen aan Uw budget.

Bron: dressings Creatief Wonen

Comments are closed.