Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Warmtepomp nodig voor in huis

De 13mW warmtepomp voor in huis industriële warmtepomp ” oogsten ” warmte van een plaatselijke rivier en verhoogt het tot het equivalent van 6000 woningen en 85% van de warmte van het energiecentrum is van fossiele brandstoffen vrij te verwarmen.
Voortzetting van particuliere investeringen in onderzoek en ontwikkeling van hernieuwbare energie -technologie maakt een grote bijdrage aan onze doelstellingen voor een koolstof-vrije toekomst.
Verwacht wordt dat de overheid RHI zal invloed hebben op de opname van water warmtepompen , die het potentieel om brandstof armoede uit te roeien hebben – het wordt geschat dat Star’s industriële warmtepomp baanbrekende technologie voldoende verwarming kan genereren voor 6.000 woningen , de CO2- uitstoot met 14.050 ton per jaar , en sla £ 1.500 per jaar per huishouden voor 20 jaar indien aanwezig in het Verenigd Koninkrijk.
Over Dr Andrew Pearson
Dr Pearson sloot Star Refrigeration in 1986 en heeft gewerkt in sales en design , waaronder een periode als technisch directeur voorafgaand aan zijn benoeming tot Managing Director van Star’s Contracten Group in 1998 . Hij is voormalig voorzitter van het Institute of Refrigeration en voorzitter van de Institute of Refrigeration Technische Commissie .
Hij was twee termijnen als een directeur van het Internationaal Instituut voor Ammoniak Refrigeration en is lid van de Refrigeration Veiligheid Technische Commissies voor de British Standards Institute ( BSI ) , het Europees Comite voor Normalisatie ( CEN ) en de International Standards Organization ( ISO ) .
Zijn belangrijkste interesses zijn in het ontwerp van efficiëntere koelsystemen en het oplossen van problemen van gebrekkige , inefficiënte of onbetrouwbare apparatuur. Hij heeft ook een ruime ervaring van veiligheidsvraagstukken in verband met ammoniak en kooldioxide -systemen. Hij heeft technische ondersteuning in de getuige-deskundige gevallen en heeft specialistisch advies gegeven ter ondersteuning van de algemene consultancy.
Hij heeft op conferenties over de hele wereld, warmtepomp waaronder de IIR Congressen in Den Haag , Sydney , Washington DC , Beijing en Praag en op seminaries in de Verenigde Staten , Australië en Zuid-Afrika gesproken . Hij is een regelmatige bijdrage aan vakbladen en tijdschriften warmtepomp.

Comments are closed.