Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Waarom loopbaanadvies? Lees het in deze blog!

Heb jij een baan die echt bij je past? Of zou je liever toch stiekem wat anders doen? Misschien had je wel een hele andere carrière voor ogen, maar ben je noodgedwongen door bijvoorbeeld de crisis deze kant opgegaan. Gelukkig trekt de economie de afgelopen jaren steeds meer aan en dit betekent dat steeds meer kansen zich zullen voordoen. Dit is dus het perfecte moment om gebruik te gaan maken van loopbaanadvies. Op deze manier hoef je niet meer bang te zijn voor een burn-out en vind je misschien zelfs wel je droombaan!

Loopbaanadvies helpt bij de zoektocht

Loopbaanadvies helpt je uit de sleur van alledag te komen door een frisse blik op zaken te werpen. Samen ga je een traject in waarbij er maar wordt gefocust op één doel: het vinden van een baan die bij je past. Er wordt gekeken naar de kansen die voor je liggen en hoe je deze te pakken kunt krijgen. Ter ondersteuning worden er vaak verschillende trainingen aangeboden om je competenties te verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sollicitatietrainingen. Daarnaast worden er meerdere gesprekken met je aangegaan om jouw wensen goed in beeld te krijgen. Als deze eenmaal goed in beeld zijn dan worden jouw persoonlijke carrièredoelen opgesteld. Het is erg belangrijk dat je niet gelijk te hard van stapel loopt, want deze doelen moeten natuurlijk nog wel haalbaar en toekomstbestendig zijn. Uiteindelijk leiden deze doelen tot een weloverwogen meerjarig stappenplan, waarbij je stukje bij beetje steeds dichter bij jouw droombaan komt.

Nieuwsgierig geworden naar loopbaanadvies?

Ben jij het ook zat om iedere keer weer met tegenzin naar het werk te gaan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met bijvoorbeeld loopbaanadvies Zwolle. Pak de kansen die zich voordoen en vind de baan die bij jou past! Er zijn genoeg loopbaanadviseurs door het hele land die jou graag willen helpen met je zoektocht naar een passende baan!

loopbaanadvies

Comments are closed.