Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Voorkom slijtage van je industriepoorten

Industriepoorten moeten veel weerstaan. Van extreme weersomstandigheden tot intensief gebruik. Het is dan ook onvermijdelijk dat er slijtage ontstaat. Daarom is het slim om kapotte industriepoorten te voorkomen door regelmatig een onderhoud en servicebeurt in te plannen. Voor veel firma’s is het zeer belangrijk dat industriepoorten goed functioneren. Dit omdat ze vaak een toegangsweg zijn voor goederen, personen en voertuigen. Stilstand van een industriepoort kan ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen in gevaar komen. Met jaarlijks onderhoud zorgt u ervoor dat de kans hierop wordt verkleind.

Wat houden de onderhoud en servicebeurten in?

Bij een preventieve onderhoudsbeurt komt een van onze ervaren techniekers de staat van de industriepoorten inspecteren. Daarbij wordt gelet op algemene staat, veiligheid, preventie van storingen, peakforce controlemeting en of de poort bijgesteld moet worden. Voor firma’s is het wettelijk verplicht om industriepoorten en laad en lossystemen jaarlijks te laten onderhouden en keuren volgens de vastgestelde normen. De Arbodienst en Europese wetgeving hebben de NEN-normen opgesteld waaraan een poort moet voldoen. Dit om de veiligheid van personeel te waarborgen en een veilige werkomgeving te creëren. De techniekers van ROMASS onderhouden de poorten op basis van de vastgestelde normen waardoor je poorten altijd voldoen aan de wettelijke eisen.

Voordelen van onderhoudsbeurten

Bij een preventieve onderhoud en service beurt komt het regelmatig voor dat onze techniekers een probleem in de kiem smoren nog voor deze tot een storing kunnen leiden. Hiermee worden veel vervelende situaties en dure herstellingen voorkomen. Verder zorgen periodieke onderhoudsbeurten ervoor dat de levensduur van de industriepoorten worden verlengt waardoor u langer plezier kunt hebben van de industriepoort.

Welke typen en merken industriepoorten komen in aanmerking?

Alle merken en typen poorten kunnen onderhouden worden door de servicetechniekers van ROMASS Business. Een aantal veelvoorkomende merken zijn:

  • Crawford
  • Novoferm
  • Somfy
  • Berner

Hoe werkt het?

Je kunt op onze website zelf een onderhoudsbeurt inplannen door een contract aan te vragen. Geef hierin de aantallen aan en om welk type poorten het gaat en onze medewerkers nemen direct contact met je op om de afspraak in te plannen en te bevestigen. Er komt dan zo snel mogelijk een servicetechnieker bij u langs om de zaken te bekijken en te bespreken.

Comments are closed.