Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Voorkom lekkages

Iedereen wil een lekkage liever voorkomen dan er achteraf achter komen. Een kleine lekkage kan zich namelijk snel uitbreiden en kan dan flink veel geld gaan kosten om het te laten repareren. Maar hoe voorkomt u een lekkage? Sommige lekkages zijn bijna niet te voorkomen. Een lekkage in uw riolering is wel goed te voorkomen. Door uw riolering moet u namelijk geen dingen doorspoelen die er niet horen. Dit kan niet alleen voor een lekkage zorgen maar ook voor een verstopping. Mocht u dit al zijn overkomen dan kunt u altijd een expert bellen. Die komen meteen naar u toe om u te helen.

Lekkage verhelpen

Waar de lekkage ook zit, wij willen uw lekkage verhelpen. Zit er een lekkage in uw dakgoot, kelder of ergens anders in uw leidingen, dan kunnen wij u altijd helpen. Wij hanteren een 24/7 uurs service dus mocht u op een laat of een vroeg tijdstip een lekkage hebben dan kunt u ons gewoon bereiken en wij helpen u. Wij hebben geavanceerde techniek en kunnen een lekkage zo opsporen. Met een camera detectie kunnen onze specialisten veel lekkages opsporen. Maar ook hebben zij rookgas bij zich om te kijken of er een lekkage bij u in de riolering zit. Ook gebruiken zij dit gas om te kijken of er een lek zit in uw dak.

Dakgoot reinigen

Het dak is een belangrijk onderdeel van het huis, houd deze daarom goed schoon, zo kunt u lekkages voorkomen. Uw dakgoot reinigen is daar een onderdeel van. Vooral nu met de herfst komen er veel bladeren in uw dakgoot te liggen. Deze bladeren hopen zich op en uw dakgoot kan het water niet meer weg voeren door dat de bladeren in de weg liggen. Dit is een gemakkelijke klus om zelf te doen maar pas wel op want u staat wel op een grote hoogte. Durft u dit niet, schakel dan een expert in.

Comments are closed.