Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Voordelig naar CenterParcs Nederland

Iedereen heeft het door de crisis al zwaar genoeg, ook heeft iedereen er behoefte aan om eens lekker te genieten van een vakantie en een keer niet aan de crisis te denken. Om dit mogelijk te maken biedt Centerparcs een aantal interessante kortingen aan. De bekendste is de actiecode CenterParcs maar er zijn nog meer manieren behalve de actiecode om voordeliger uit te zijn.

Familiekorting en 55-pluskorting

Zoals iedereen wel weet is Centerparcs een leuk familiepark voor het gehele gezin. Om deze parken nog interessanter te maken biedt Centerparcs ook een interessante center Parcs korting of een 55-pluskorting aan. Als u 2 maanden van tevoren een huisje reserveert in één van de Centerparcs parken, dan kun je als familie of 55plusser maar liefst 20% korting krijgen. Hierdoor is het een heel stuk goedkoper om op vakantie te gaan. Dit geld kunt u dan weer lekker op vakantie aan iets leuks uitgeven. U kunt dus met het gehele gezin genieten van een relatief goedkope vakantie.

Vroegboekkorting

Ook is het mogelijk om een huisje in een park van Centerparcs te boeken met vroegboekkorting. Ook deze korting kan oplopen tot maar liefst 20%. Dit is wel het geval als u al een halfjaar van tevoren een reservering maakt. Maar als u 4 maanden van tevoren reserveert krijgt u ook al 15% korting en als u 2 maanden van tevoren boekt, krijgt u 10% korting.

Door deze flinke kortingen is het interessant om ver van tevoren al een huisje te reserveren. U zult hier beslist geen spijt van krijgen. Voor iedereen is namelijk wel iets leuks te doen in het park en mocht het park niet volledig bevallen, dan kunt u altijd nog de omgeving van het park onderzoeken.

Comments are closed.