Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Voordelig auto huren in VS

Als je echt alles uit je trip naar de Verenigde Staten wil halen, huur je best een auto. Zo ben je vrij om te gaan waar je wil. Er zijn echter wel enkele zaken waar je rekening mee moet houden. We geven je enkele tips om de beste deal vast te krijgen!

1 Stad vs. luchthaven
Door de vele extra belastingen kost een auto oppikken op de luchthaven vaak veel meer dan dezelfde auto ophalen in het centrum van de stad. Vergelijk daarom steeds de prijs voor verschillende ophaal locaties. Je kan meestal de auto terug inleveren op de luchthaven zonder extra kost, waardoor je de taxirit naar de luchthaven kan uitsparen.

2 Ophalen in kleine steden
Grote steden en luchthavens rekenen vaak hogere prijzen aan dan hun kleinere buren, slechts een kleine afstand verder. Kijk eens na of je niet met goedkoop openbaar vervoer naar een kleinere stad of luchthaven kan reizen om dan daar je auto op te pikken.

3 Verborgen kosten
Kijk uit met TE goedkope tarieven. Vaak zijn er dan nog verborgen kosten, zoals een toeslag om je creditcard te gebruiken, of verzekeringen die niet zijn inbegrepen in de prijs.

4 Verhuurmaatschappijen vergelijken
Vergelijk de prijzen tussen verschillende verhuurmaatschappijen. De prijs voor eenzelfde auto kan varieren tussen verschillende bedrijven.

De website autoverhuur24 biedt je de mogelijkheid om met 1 enkele zoekopdracht de beste prijzen van 9.000 verhuurmaatschappijen op 30.000 verschillende bestemmingen te vinden. Je hoeft je geen zorgen te maken over de verzekering of verborgen kosten, want in de tarieven op autoverhuur24.be is alles inbegrepen. De gebruiksvriendelijke interface geeft je de mogelijkheid om je zoekopdracht makkelijk aan te passen om uit te zoeken welk de voordeligste optie is om een auto te huren voor je trip in de VS. Wanneer je de voordeligste optie hebt uitgekozen, kan je deze dadelijk op de website bevestigen en kan je met een gerust hart op je welverdiende vakantie vertrekken.

Comments are closed.