Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Voordelen van advocatenkantoor Arnhem

Een tijd geleden had ik een rechtszaak lopen. Hiervoor had ik een goede advocaat nodig, en deze had ik uiteindelijk gevonden. Advocatenkantoor Arnhem heeft de beste advocaten uit Arnhem, en zij hebben mij goed te woord gestaan tijdens de rechtszaak.

De voordelen van advocatenkantoor Arnhem

  • (Jarenlange) ervaring in de sociale advocatuur;
  • Zij investeren niet in opsmuk, maar in oplossingen;
  • Het team bestaat uit sociaal betrokken en gemotiveerde advocaten;
  • U krijgt persoonlijke begeleiding in een informele sfeer. Hierdoor zult u zich direct op uw gemak voelen bij uw advocaat;
  • Inschakeling van een tolk is altijd mogelijk, indien u bijvoorbeeld uit een ander land komt;
  • Veel van onze klanten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, vaak komt u daar dus ook voor in aanmerking;
  • Heeft u geen recht op gefinancierde rechtsbijstand? Dan hanteren wij voor u als klant een uiterst redelijk tarief.

Zelf heb ik ook al een zeer positieve ervaring met het advocatenkantoor. Zij hebben mij bijgestaan op het gebied van strafrecht. Kortgeleden kreeg ik een dagvaarding voor iets waar ik zelf totaal niet verantwoordelijk voor ben. Dankzij het advocatenkantoor heb ik de zaak gewonnen, aangezien zij mij goed hebben verantwoordt voor de rechter. Al met al een zeer tevreden klant, en door middel van dit blog wil ik het advocatenkantoor bedanken.

Comments are closed.