Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vliegles is iedere dag mogelijk!

Vliegles is iedere dag mogelijk!

Zelf een vliegles nemen bij een vliegveld in de buurt zoals Hilversum, kan iedere dag. Het vliegen met een schitterende Chessna over de schitterende omgeving is mogelijk vanaf 10.00 uur in de ochtend tot 18.00 ’s-avonds. Tegenwoordig wordt er ook al overal vliegles aangeboden, zo heb je vliegles Hilversum, maar ook al Vliegles in Teuge.

 Vliegles is toegankelijk voor iedereen

De titel klopt wellicht niet helemaal, vliegles is iedere dag mogelijk maar helaas niet voor iedereen beschikbaar wegens veiligheidsredenen. Daarom worden kinderen beneden 1 meter 50 uitgesloten. Naast dat vliegles iedere dag mogelijk is, valt vliegles te nemen in Teuge, Hilversum, Rotterdam en zelfs Lelystad. Er is altijd wel een vliegveld dichtbij u in de buurt!

 Vliegles in Hilversum, wat zijn de stappen?

Vliegles in Hilversum is al mogelijk vanaf €99 met de Falke. Een schitterend vliegtuig voor één persoon, waarbij je de omgeving van Hilversum en omstreken kan gaan verkennen. De vliegles begint met een briefing van een ervaring piloot, wie uitlegt hoe de hele vliegles in Hilversum eruit gaat zien. Na de briefing, kan het pak aan en dan begint de vliegles al!

Na afloop van de vliegles, een leuke herinnering!

Zodra je weer geland bent op vliegveld Hilversum, kan je ervoor kiezen om de video te kopen die gemaakt kan worden tijdens de vliegles. Je kan de gehele vliegles opnieuw beleven door de video te kopen. Het vliegen duurt ongeveer één uurtje, geheel afhankelijk van het pakket waarvoor je kiest. Velen zeggen dat het niet bij één keer blijft en komen dan ook graag nog een keer voor een tweede vliegles!

Comments are closed.