Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vinyl maakt een comeback

Voordat Spotify en Itunes zo belangrijk werden in de verkoop van muziek, waren er heel andere manieren om als artiest je muziek te laten horen aan en laten kopen door je publiek. Ooit, in een ver en grijs verleden werd muziek geproduceerd op langspeelplaten van vinyl, de zogeheten ‘lp’s’. Vandaag de dag is de vraag: waar kun je vinyl platen kopen?

Vinyl webshop

Het gemakkelijkst is het om online op zoek te gaan naar langspeelplaten, gewoon vanuit de luie stoel of vanaf de bank. Hoewel vinyl weer steeds meer wordt gebruikt om muziek op te drukken, zijn er niet veel zaken die de platen daadwerkelijk in de winkel hebben liggen. Online is het aanbod groter, waardoor de zoektocht daar het best begonnen kan worden.

Gezocht kan worden op artiesten van vroeger en van nu, daar platenmaatschappijen er steeds vaker voor kiezen om albums ook op vinyl uit te geven, al dan niet als collector’s items. Er kan gebruik worden gemaakt van Google, maar het is verstandiger te kiezen voor een erkende en betrouwbare aanbieder als vinyl-lp.com die een ruim assortiment aanbiedt voor een goede prijs. Daarnaast bieden zij zowel nieuw als gebruikt vinyl aan. Kijk voor meer informatie op hun vinyl webshop in Nederland.

Comments are closed.