Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Verwijderen van het roetfilter is een goed idee

Elk diesel auto begint met een roetfilter. Dit om de kleine roetdeeltjes te filteren en deze niet in de lucht te krijgen, omdat dit niet goed is voor het milieu. U denkt daarom dat u goed bezig bent als u een roetfilter in uw auto heeft. Dit is deels waar. U bent goed bezig voor het milieu, maar niet voor uw portemonnee of uw auto. Een roetfilter heeft veel nadelen en daarom is het beter om het roetfilter uit uw BMW te halen.

Waarom mijn roetfilter verwijderen?

Een roetfilter filtert kleine deeltjes. Dit gaat door middel van kleine kanaaltjes in het filter. De roetfilter deeltjes zijn te groot voor het kleinste en laatste kanaaltje, waardoor ze niet in de lucht terecht komen. Vervolgens wordt het filter heel erg verhit zodat de deeltjes verbanden. Dit heeft nadelen. Ten eerste kan het filter alsnog verstopt raken. Dit kost veel onderhoudskosten. Ten tweede kost het verhitten van het filter veel extra brandstof. Beide zorgt dus voor het uitgeven van geld, wat u liever niet wilt.

Nu laten verwijderen

Ga nu naar de website van roetfilter verwijderen voor alle informatie over het verwijderen van het roetfilter en voor de contactgegevens. Via deze gegevens kunt u vragen stellen, opmerkingen plaatsen of direct een afspraak maken.

Comments are closed.