Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Verwarm uw huis met een pelletkachel

De winter komt er weer aan dus tijd om uw huis te verwarmen. Met de kachels van Nordic Fire komt u de winter wel door. Ze hebben veel soorten kachels en allemaal van goede kwaliteit. De kachels zijn ontwikkeld met jaren lange ervaring en vakmanschap. Kom naar Nordic Fire en zoek een mooie kachel uit!

Palletkachels

Bij Nordic Fire hebben ze prachtige palletkachels. Het biedt de gezelligheid van een houtkachel, echter het gebruik is zo eenvoudig waardoor het comfort van een gashaard wordt verkregen. De temperatuur is eenvoudig constant te houden, overal zit Nederlandstalige bediening op en u krijgt vijf jaar garantie. Nordic Fire heeft een mooi en uitgebreid assortiment. Er zijn zo veel soorten palletkachels dat u altijd wel een mooie vindt die geschikt is voor uw woning. Bent u op zoek naar een andere kachel dan een pallet? Geen probleem, bij Nordic Fire hebben ze alles!

Een kachel kopen

Op de site van Nordic Fire staat de technische informatie, het assortiment kachels en kunt u de contact gegevens vinden. Bent u geïnteresseerd in een palletkachel of misschien in één van de andere kachels van Nordic Fire, dan kunt u ook naar de showroom komen. Wellicht houdt één van de kachels van Nordic Fire uw huis lekker warm in de koude winter.

Comments are closed.