Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vertalen door het vertaalbureau Tongo

Moet u uw huwelijksakte of diploma laten vertalen? Zorg er dan voor dat hier geen spelfouten inzitten. Dit kan zeer storend, en voor uw beschamend zijn, en kan voor miscommunicaties zorgen. Dit is zeker bij zulke belangrijke documenten als deze niet handig. Om dit te voorkomen kunt u belangrijke documenten of andere teksten laten vertalen door het vertaalbureau Tongo. Zo weet u zeker dat u een vertaling van goede kwaliteit heeft.

Waarom vertaalbureau Tongo?

Vertaalbureau Tongo is een vertaalbureau waar ontzettend veel freelance vertalers voor werken. Deze hebben allemaal een opleiding als vertaler. Dit zorgt voor teksten met de juiste spelling en grammatica, waardoor er geen miscommunicaties en dergelijk zullen voorkomen. Het maakt niet van en naar welke taal er vertaald moet worden. Door het brede netwerk van freelance vertalers is er voor elke taal en combinatie van talen een vertaler te vinden. Een vertaling kost tussen de 11 en 15 cent per woord. Als er haast achter de vertaling zit kunt u dit doorgeven. De vertaling zal dan opgegeven worden als spoedvertaling en zal extra snel voor u worden geschreven.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het bureau en de teksten vertalingen? Of wilt u direct een vertaling laten uitvoeren? Ga dan naar de website voor alle informatie en voor de contactgegevens.

Comments are closed.