Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vertaalbureau Tongo voor uw vertaalwerk

Bent u op zoek naar een vertaalbureau die uw teksten en documenten snel en foutloos vertaald? Vertaalbureau Tongo heeft voor u snel een freelance vertaler om uw documenten correct te kunnen vertalen. Of het nou om een commercieel document of persoonlijk document gaat, bij vertaalbureau Tongo bent u aan het juiste adres. 

Waarom vertaalbureau Tongo?

Bij vertaalbureau Tongo is het mogelijk om uw documenten te laten vertalen in meer dan twintig verschillende talen. De medewerkers die de vertalingen uitvoeren zijn ervaren en gediplomeerde vertalers die regelmatig worden bijgeschoold. Zij zorgen ervoor dat u uw documenten snel en correct vertaald terugkrijgt tegen heldere tarieven. Daarnaast staat persoonlijk contact voorop en indien u vragen heeft kunt u altijd terecht bij een van de medewerkers. De huidige klanten zijn dan ook zeer tevreden over dit vertaalbureau en beoordelen het momenteel met een 8.6.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van vertaalbureau Tongo. Staat er toch iets niet tussen wat u wel graag wilt weten? Dan staan op de website ook de contactgegevens om direct contact met een van de medewerkers op te kunnen nemen. Bovendien is er ook een mogelijkheid om via de website snel en gemakkelijk een offerte aan te vragen. Dus bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vertaalbureau Utrecht? Aarzel niet maar bezoek snel de website en bekijk de mogelijkheden.

Comments are closed.