Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Verpakkingsmateriaal, volledig op maat

Verpakkingsmateriaal is iets waar je lang naar kan zoeken, het moet perfect bij jouw product passen en het moet van goede kwaliteit zijn. Er zijn vele soorten materialen, kleuren, vormen en maten. Het moet goed zijn en alles moet aangepast zijn aan jouw wensen. Soms moet het verpakkingsmateriaal zelfs op maat gemaakt worden. 

Bordex packaging bied vele soorten verpakkingen aan. Het assortiment van dit bedrijf is breed en zeer gevarieerd. Ze hebben allerlei verschillende materialen, vormen, sluitingen, maten en gewichten. Ze proberen de verpakkingen zo licht en slim mogelijk te houden. Het moet gemakkelijk sluiten en ook gemakkelijk te openen zijn.

Waarom is Bordex uniek in de markt?

  • Een heldere visie op B2B verpakkingen
  • Veel ‘standaard’ verpakkingen direct uit voorraad leverbaar
  • Optimale efficiency in levering en transport
  • Altijd binnen 24 uur reactie

Het is een slim bedrijf, met goede kwaliteit verpakkingsmaterialen. Het levert snel en het reageert binnen 24 uur. Deze mensen werken hard om uw verpakkingsmateriaal van goede kwaliteit te maken. Ze kunnen voor jou je verpakkingen volledig op maat leveren en ook deze zijn van zeer goede kwaliteit en van licht materiaal. Het is nooit zwaarder dan dat nodig is en het is volledig aangepast aan jouw eisen. Dit bedrijf levert goede kwaliteit.

Comments are closed.