Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vermogensbeheer vergelijken via OranjeVM

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Wij kennen de Vermogensbeheer-markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Voordelen van de OranjeVM VermogensScan
· Kosteloos & vrijblijvend;
· Snel de beste vermogensbeheerder vinden voor uw vermogen;
· Objectief & onafhankelijk advies vermogensbeheer;
· DE Nr. 1 in vermogensbeheer vergelijken;
· Ervaren vermogensadviseurs;
· Strenge voorselectie vermogensbeheerders.

Wij brengen beleggers die gebruikmaken van onze diensten geen kosten in rekening. De verdiensten van Oranje Vermogensmanagement BV komen enkel van de vermogensbeheerder van uw uiteindelijke keuze.
De tussenkomst van Oranje Vermogensmanagement BV maakt de dienstverlening van de geselecteerde vermogensbeheerder voor u absoluut niet duurder. Op deze manier houden we de drempel laag om onze expertise in te schakelen
De belangrijkste voorspeller van uw rendement is de hoogte van de kosten. Wij leten op alle kosten bij onze vermogensbeheer vergelijk. U hebt in de loop van uw leven een aanzienlijk vermogen opgebouwd. Het bestaat uit diverse vermogensbestanddelen die u op verschillende tijdstippen hebt verworven. Dankzij onze Vermogensbegeleiding krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst.

Wij vergelijken geen appels met peren, en doorzien misleidende informatie over performances. Niet iedere vermogensbeheerder heeft een toegevoegde waarde op het gebied van beleggen en vermogensbeheer. Enkele jaren ervaring bij een bank of vermogensbeheerder geeft meerwaarde maar is geen garantie voor een beter resultaat; of, een vroegere directie- of managementfunctie klinkt imposant maar is geen garantie voor beleggingskennis.
Het is daarom aan te raden om verschillende vermogensbeheerders op uiteenlopende gebieden eens goed met elkaar te vergelijken. Wat is bijvoorbeeld het beleggingsbeleid bij de vermogensbeheerder? Wie maakt de Asset Allocatie beslissingen en op welke basis? hoe is de informatievoorziening? hoe werkt het verdienmodel van de diverse vermogensbeheerders?

Vermogensbeheeradvies en vermogensbeheerbegeleiding
Oranje Vermogensmanagement BV is een vermogenbeheer-adviseur en vermogensbeheer-begeleider voor o.a particuliere beleggers, ondernemers, DGA’s en Family Offices. Door gebruik te maken van onze gratis diensten profiteert u direct van ons uitgebreide netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Oranje Vermogensmanagement BV werkt exclusief met maar enkele vermogensbeheerders die aan, de door onszelf, opgestelde selectiecriteria hebben voldaan. Op deze manier mag u ervan uitgaan dat het beheer van uw vermogen in kundige- en ervaren handen zal overgaan. Een ‘onafhankelijk’ vermogensbeheerder ontvangt alleen geld van u en niet van andere instellingen, hij dient u en niemand anders.

Comments are closed.