Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vermogensbeheer Belgie

België kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

Alle medewerkers van Oranje Vermogensmanagement BV zijn ervaren in het adviseren en begeleiden van Belgische beleggers in hun zoektocht naar de meest geschikte Vermogensbeheerder. Dankzij onze Vermogensbeheer Vergelijking krijgt u snel inzicht en kunt u zelf beslissen hoe u uw vermogen én uw gezin beschermt. Nu en in de toekomst. Wij kennen de Belgische Vermogensbeheer-Markt als geen ander en weten precies wat er speelt!

Belgie Vermogensbeheer  A

Het positieve nieuws is dat de S&P 500 het 100-daags gemiddelde aantikte en meteen daarna weer ging stijgen. In de afgelopen twee jaar is dat ook een paar keer gebeurd. Daarna konden de beurzen weer verder stijgen naar nieuwe records. Dus als de geschiedenis zich gaat herhalen, dan kunnen we ons gaan opmaken voor nieuwe records. Maar de toestand in de Oekraïne zal toch het meest richtingsbepalend zijn in de komende periode. Door de onrust op de beurzen zijn de olieprijzen en de goudprijzen redelijk gestegen. Wij denken dat het nu weer een goed moment is om deze sectoren te verkopen. Want wij denken dat zowel de olieprijs als de goudprijs verder kunnen dalen. De stijgingen van de afgelopen twee weken waren niet op fundamenten gebaseerd, maar meer als vlucht uit de aandelenmarkten. Als de aandelenmarkten weer tot rust gaan komen, dan zal het geld weer weg vloeien uit de goud- en oliefondsen. Wij blijven nog wel even voorzichtig voor de aandelenbeurzen. De 10% correctie is er nog niet. De 5% correctie was heel dichtbij. Maar of de dalingen al ten einde zijn, dat is de grote vraag. De komende week wordt bepalend voor de richting van de beurzen. Blijven we stijgen of gaan we van richting veranderen. Wij houden u op de hoogte.

Comments are closed.