Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Verkeersregelaars

Een verkeersregelaar is een buiten beroep , dag of nacht maken de verkeersregelaars lange uren in alle weersomstandigheden , en het wordt beschouwd als een gevaarlijke bezigheid vanwege het hoge risico te worden getroffen door passerende voertuigen. Een gedegen veiligheidsuitrusting is van vitaal belang . Veel chauffeurs zijn geïrriteerd door de omleiding van hun route , en sommige reageren dat af op de verkeersregelaar. De verkeersregelaars staan er niet voor niets en doen ook gewoon hun werk.

Verkeersregelaar worden ingezet op bij diverse werkzaamheden, zoals verkeersregelaar bij evenementen of wegwerkzaamheden. Teven kunnen verkeersregelaars ondersteunend werk bieden bij ongevallen. De verkeersregelaar kan dan het werk van de politie overnemen zodat deze zich bezig kunnen houden met het beboeten van overtreders.

Tijdens ongevallen doen automobilisten alles om als nog zo snel mogelijk op de plaatse van bestellen. Er wordt over vluchtstroken gereden, links ingehaald en ga zo maar verder. Naast dat de kans op nieuwe ongelukken steeds groter worden omdat er handelingen in het verkeer worden verricht die andere automobilisten niet verwachten.

Laten we er met z’n alle rekening mee houden dat als we een verkeersregelaar zien dat we zijn aanwijzingen opvolgen en de verkeersregelaar respecteren. Want je wilt zelf ook gerespecteerd worden. Dus laten we dat  dan ook bij andere mensen doen.

Comments are closed.