Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Verhuizen van archieven en bibliotheken

Wilt u een archief of bibliotheek verhuizen? Vergeet ook dan zeker niet bij Van Riemsdijk Verhuizingen aan de bel te trekken. Van Riemsdijk heeft ervaren medewerkers, die voorzichtig te werk gaan en in het achterhoofd houden dat het verhuizen van archieven of bibliotheken een uiterst secuur werk is. Daarnaast zijn de juiste middelen nodig om het archief of de bibliotheek nauwkeurig te kunnen vervoeren. Ook die hebben wij zeker in huis. Van Riemsdijk maakt gebruik van specifieke inpakmaterialen, zoals archiefboxen, projextainers en interieurboxen om de boeken en documenten zorgvuldig te kunnen verzamelen en daarna te kunnen verhuizen. Een vooraf opgesteld draaiboek geeft u inzicht over het verhuistraject en u weet bovendien hoe de archiefstukken op de nieuwe locatie gelokaliseerd worden.

Van Riemsdijk werkt nauwkeurig

Wat is van levensbelang bij het verhuizen van een bibliotheek of archief? Juist: accuratesse. Een nauwkeurige verhuizing voorkomt verwarring en het is uiteraard important dat dierbare en kostbare archiefstukken, eenmaal ter locatie, op de juiste plank of in de correcte lade terechtkomen. Van Riemsdijk geeft belangrijke archiefstukken, bijzondere boeken of andere kostbaarheden een exclusieve behandeling: alles om u een perfecte verhuizing te garanderen!

Opslag en archiefbeheer bij Van Riemsdijk

Van Riemsdijk biedt daarnaast een heel andere dienst aan, die vaak ook enorm van pas komt: opslag of archiefbeheer. Wij bieden beveiligde en geconditioneerde opslaglocaties die u in het hele land kunt vinden. Opslag bij van Riemsdijk is daarom niet alleen handig: het is ook nog eens veilig!

Vaak komen er vele klussen kijken bij het verhuizen van een archief of bibliotheek. Een opluchting: we voeren beheer van archieven uit. Dit kan variƫren van het opschonen, klaarzetten of het opzoeken van archiefstukken, maar we kunnen evengoed de stukken bezorgen of zelfs per e-mail versturen.

Comments are closed.