Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vergelijking Delta en Cartesian 3D printer

We kennen http://phlo.nl van de interessante en nieuwswaardige content. Dat phlo.nl schrijft over de 3dprinter behoeft dan ook geen verassing te zijn. 3D printer markt groeit exponentieel. Hierdoor ontstaat concurrentie en breedte in aanbod. Nieuwe spelers op de markt volgen in de voetsporen van de traditionele 3D printer producenten. Zij houden vorm en techniek van de concurrent in de gaten en passen dit zelf op een net wat andere manier toe.

 

3D printer designs en prijzen

Het design van de 3D printers is dan ook meestal boxbot, dit zijn typisch vierkante 3D printers. Deze boxbot 3D printers, zoals de Delta en Cartesian worden huishoudelijk gebruikt. Ook bedrijven gaan voor dit soort toegankelijke modellen die in verhouding tot de prijs hoge prestaties kunnen leveren. De grootste reden dat bedrijven kiezen voor een dergelijk boxbot design is kostentechnisch. Dit soort printers zijn nou eenmaal goedkoop in productie en kunnen daardoor scherp aangeboden worden aan consumenten. Toch lijken Delta en Cartesian daar nu verandering in te willen brengen.

 

Delta en Cartesian 3D printers

De nieuwste modellen van Delta en Cartesian hebben nieuwe designs. Ze durven af te stappen van de traditionele vorm en verwachten hun printers zelfs tegen concurrerende prijzen te kunnen aanbieden. Leuk voor de liefhebber van design en een goede prijs. Ook gaat de snelheid en precisie waarmee deze printers kunnen printen omhoog. Meer informatie kun je snel lezen op www.phlo.nl.

Comments are closed.