Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vergelijken van autoverhuur op luchthaven loont

Luchthavens zijn enorm druk en bij een auto huren op een vliegveld is het verhaal niet anders. De tarieven op een luchthaven bij autoverhuurbedrijven kunnen aanzienlijk variëren en om er zeker van te zijn dat u een eerlijke deal sluit is het verstandig om de diverse aanbieders met elkaar te vergelijken.

Waarom vergelijken?

● Prijzen vergelijken geeft inzicht in de kosten om zo eenvoudig geld te besparen;
● U kunt in één oogopslag zien welk het beste bij uw wensen past;
● U heeft inzicht in de algemene populariteit en klantvriendelijkheid van de verhuurder;
● Mogelijkheid om vooraf, vanaf uw computer een auto te reserveren.

Vergelijken is de afgelopen jaren met de komst van het internet een blijvende trend geworden. Het geeft meer inzicht in de prijzen, maar biedt ook een eerlijk overzicht. Het verplicht bedrijven om hun diensten te verbeteren en een betere prijs/kwaliteit verhouding te hanteren. Voor de consument een uitgelezen kans om er flink gebruik van te maken. In het geval van een auto huren kan het enorm lonen. Tarieven verschillen enorm per auto, per dag en vaak zijn er wisselende voorwaarden. Denk aan het aantal vrije kilometers, hoe en wanneer u de auto af moet leveren en of de verzekeringen zijn inbegrepen de ja of de nee.

Waar op letten?
Wanneer u een auto huurt dient u met een aantal zaken rekening te houden. Hieronder vindt u een aantal van die zaken:

● Is de auto beschadigd? Zorg ervoor dat u de verhuurder hier van op de hoogte stelt en er eventueel foto’s van maakt. Op die manier voorkomt u misverstanden en komt u niet voor extra kosten te staan.
● Dient u de auto schoon en afgetankt af te leveren of kunt u de auto direct retourneren?
● De auto bij reservering is niet per se de auto die u mee krijgt. Deze kan bijvoorbeeld variëren in kleur, merk, maar er zijn vaak geen veranderingen in prijs. Mocht dat wel het geval zijn dan kunt u zich afvragen, mits het in uw nadeel is, of de klantvriendelijkheid en service van het verhuurbedrijf wel op peil is.

Comments are closed.