Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Verdeling inboedel bij scheiding

Een conflict moet altijd zo spoedig mogelijk opgelost worden. Echter zijn in sommige gevallen het enorm lastig om de juiste verdelingen te maken en is hierdoor vaak een conflict niet snel opgelost. Echter kunt u bij een scheiding hulp vragen van een mediator, die samen met jullie ervoor zal zorgen dat de verdeling op een juiste manier zal gaan gebeuren. De verdeling van bijvoorbeeld de inboedel zal namelijk op een eerlijke manier moeten gebeuren en hierbij zullen jullie aan elkaars wensen moeten denken. De mediator zal ervoor zorgen dat jullie naar elkaar zullen luisteren.

Een lastige situatie

Een scheiding is natuurlijk een enorm lastige situatie waarbij het lastig is om bijvoorbeeld de inboedel eerlijk te gaan verdelen. Vaak gunnen de ex-partners elkaar helemaal niets meer en proberen zij hierdoor elkaar zoveel mogelijk in de weg te zitten. Dit resulteert vaak in het feit dat er een rechtszaak komt die bovendien ook nog eens enorm veel geld moet gaan kosten. Voorkom daarom een rechtszaak en neem het heft in eigen handen en stap naar de mediator.

Meer informatie over mediators

Wilt u graag meer informatie over de mediator Lelystad of over de mediator Utrecht? Klik dan op 1 van de 2 bovenstaande linkjes!

Comments are closed.