Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Verander je levensstijl compleet op een leuke en uitdagende manier!

Je levensstijl veranderen was nog nooit zo leuk!

Ben je er klaar mee dat je niet lekker in je vel zit, je niet genoeg sport, je de verkeerde voeding blijft eten en ben je er klaar mee dat het maar niet lukt om je leven positief te veranderen? Dan hebben we nu de oplossing voor jou. Bij Off-Limit vind je verschillende online coaching mogelijkheden en lifestyle pakketten terug. Welk traject je ook kiest, na afloop weet je zeker dat je positief terug kunt kijken of een positieve verandering. Je levensstijl veranderen hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Bij Off-Limit maken we het leuk en uitdagend voor jou, zodat je gemotiveerd wordt en blijft.

Er zijn verschillende lifestyle pakketten beschikbaar

Er zijn speciale lifestyle pakketten ontwikkeld die jou helpen je levensstijl te veranderen. Trajecten zijn uitgewerkt en het enige dat jij hoeft te doen is de stappen te volgen. Volg je deze stappen dan ga je doelgericht te werk en is resultaat een zekerheid. Zo vind je het 12-weken fitplan, de 26-weken verander je leven nu en het 52-weken complete levensstijl verandering pakket bij Off-Limit. In een speciaal ingerichte omgeving vind jij alle informatie, oefeningen, trainingsschema’s en voedingsschema’s terug die jou helpen je doelstellingen te bereiken. Twijfel je welk pakket bij jou als persoon past? Neem dan gerust contact op met Off-Limit en één van de gespecialiseerde coaches helpt jou de juiste keuze te maken.

Bereken ook eens gratis je caloriebehoefte

Bij Off-Limit kun je ook gratis je caloriebehoefte berekenen. Aan de hand van een aantal ingevulde factoren komt er een advies uitgerold. Vul je gewicht, lengte in cm, leeftijd, geslacht en lichaamsbeweging in en je weet gelijk hoeveel calorieën je per dag kan en mag eten. Wil je ook weten welke macroverdeling bij jou past? Kies dan voor één van de lifestyle pakketten of online coaching. Een coach van Off-Limit berekent dan de bijbehorende macroverdeling en zo weet jij precies hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten jij elke dag kan eten. Zo boek je pas echt resultaat!

Comments are closed.