Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Veel gevraagde vragen over de waterpijp

Niet iedereen is een echte professional op het gebied van de waterpijp. Dat hoeft ook niet om toch plezier te hebben van de beste shisha of waterpijp. Toch is het wel handig om veel dingen te weten over de waterpijp voordat je ermee aan de slag gaat. In dit artikel bespreken we enkele veel gestelde vragen omtrent de waterpijp. We hopen dat ze van pas komen.

 

Ik wil dat mijn rookwolken GROOT zijn. Wat is de beste manier om die MEGA wolken te blazen?

Wij houden ook van gigantische rookwolken. De beste manier om grote en dikke wolken te produceren, is om ervoor te zorgen dat je waterpijp stevig wordt vastgemaakt met de juiste middelen, de waterpijp goed te poetsen en natuurlijke kolen te gebruiken.

 

Ik heb moeite om rook te krijgen / de rook is zo dun dat ik het nauwelijks kan zien. Hoe zit het daarmee?

Een paar dingen kunnen niet kloppen. Of je hebt je basis niet gevuld met voldoende water, of je hebt je schaal te weinig verpakt. Zorg ervoor dat uw waterniveau 1-2 inch hoger is dan dat van je downstem. Veel oefenen is heel belangrijk bij het inpakken van de schaal.

 

Wat voor soort kom moet ik gebruiken met Fumari-tabak?

De phunnel bowl is ideaal voor de meest smaakvolle Fumari-ervaring die mogelijk is. De reden dat we van deze stijl houden, is omdat de sappen van de tabak op zijn plaats worden gehouden zonder het gevaar van het lekken van sappen uit de kom en in je stengel.

 

Moet ik folie of een HMD op de tabak gebruiken?

Beide methoden komen vaak voor; het hangt allemaal af van je voorkeur. De HMD is de laatste jaren in populariteit toegenomen vanwege het vermogen om waterpijp tabak gelijkmatig te verwarmen met veel minder noodzakelijke onderhoud dan bij het gebruik van folie.

Comments are closed.