Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vanavond op televisie: Utopia

 Vanaf januari zal er weer een nieuwe hit serie te zien zijn, namelijk Utopia. Een programma waarbij 15 kandidaten proberen de ideale samenleving te creëren, door de samenleving van begin af aan weer op te bouwen. De kandidaten beginnen slechts alleen met een loods, een stuk onbewerkte grond, een geldbedrag om de eerste maanden door te komen, water en elektriciteit en van daaruit moeten zijn weer een nieuw bestaan opbouwen.

Het verhaal achter Utopia

De vraag is, hoe zullen ze dit doen? En waar zullen ze aan het eind van het jaar staan? Wat voor regels zullen er gelden? En zal deze samenleving echt zo ideaal zijn?

Om het allemaal nog wat spannender te maken, wordt er iedere maand één kandidaat weggestemd en zal deze worden vervangen voor een nieuwe kandidaat. Om deze nieuwe kandidaat te selecteren, zullen er drie kandidaten op bezoek gaan bij de bewoners van Utopia. De bewoners zullen uit deze drie kandidaten één kandidaat kiezen die mag blijven. Deze kandidaat krijgt dan een zogenaamd visum.

Het publiek en utopia

Ook u als publiek kunt invloed hebben op het stemmen en het uitzoeken van een nieuwe kandidaat. U hoeft hier slechts alleen een paspoort voor aan te schaffen. Door middel van dit paspoort krijgt u stemrecht, kunt u 24 uur per dag via de camera’s kijken wat de kandidaten aan het doen zijn en blijft u op de hoogte van de nieuwste nieuwtjes.

Kortom, het wordt weer een spannende serie, waar u ook bij betrokken kunt worden om de ideale samenleving tot stand te brengen door uw stemrecht. Vanavond is tevens Utopia aflevering 1 te zien op de Nederlandse televisie.

Comments are closed.