Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Van je rimpels af zonder opereren

 

Al vanaf een relatief jonge leeftijd kan onze huid wel wat meer aandacht gebruiken. Al vanaf het 18e levensjaar kan onze huid wel af met iets meer aandacht in de vorm van een goede gezichts crème. Het echte ‘verval’ begint echter pas vanaf 30-35 jaar, wanneer de eerste rimpels beginnen te ontstaan. Dat komt omdat de huid dan minder elastisch begint te worden en rimpels dus meer kans krijgen. Dit is natuurlijk een geleidelijk proces en een beetje rimpels geven natuurlijk ook uitdrukking aan het gezicht. Maar wat je er nou eigenlijk niet blij mee bent en er graag iets aan wil doen? Dan is het goed om te weten dat rimpels verwijderen zonder operatie vandaag de dag ook een mogelijkheid is en dat dat helemaal niet zoveel werk is.

Er zijn vele mogelijkheden, die natuurlijk ook afhankelijk zijn van jouw wensen en ook van het gebied van het gezicht dat je wilt laten behandelen. Voor veel mensen zijn fillers een goede optie. Deze fillers, ook gebruikt in een liquid facelift prijzen zijn een stuk minder ‘eng’ dan botox. In tegenstelling tot bij een behandeling met botox, werken fillers niet verlammend op de spieren. Dat maakt dat fillers ook goed kunnen worden gebruikt in het gebied rondom de mond.

Een verkeerd aangenomen feit is namelijk dat botox op het hele gezicht kan worden gebruikt. In de eerste plaats is het geen middel om op te vullen, dus zodoende kan het ook niet worden gebruikt voor het opvullen van delen van het gezicht, zoals de lippen. Sterker nog, het verlammen of stilleggen van dat deel van het gezicht is erg gevaarlijk, omdat dan natuurlijk ook het risico bestaat dat je niet meer goed kunt eten en slikken en dus ook niet normaal kunt eten. Voor het opvullen van de lippen worden altijd fillers ingezet.

Comments are closed.