Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Van der Ven Auto’s: waar uw sloopauto heel veel waard is!

De waarde van een sloopwagen zit hem niet alleen in de prijs die u krijgt voor de verkoop van uw sloopauto. Die vergoeding voor het aanbieden van een schade- of sloopauto is bij Van der Ven Auto’s uit Roosendaal al riant te noemen. De meerwaarde heeft ook duidelijk te maken met het feit dat een sloop- of schade auto uitstekend dienst doet als zogenaamde donorwagen voor duurzame recycling en milieubewust hergebruik van zowel technische auto-onderdelen als carrosserie auto onderdelen. Met duurzaam bedoelen we dan ook echt de verlenging van de levensduur. Of we dan denken aan een tweedehands auto-onderdeel waarmee u een goede wagen kunt repareren, of aan het recyclen van automaterialen in nieuwe (industriële) producten. Een sloopauto of schade wagen is zoveel meer dan ‘een berg afval op wielen’, daar overtuigt Van der Ven Auto’s u graag van.

Stiba, ARN, KZD*** en ISO9001

Als het gaat om autoslopen, dan neemt Van der Ven Auto’s haar belangrijke taak van sloopauto’s demonteren zeer serieus.Om scherp te blijven in onze innovatieve dienstverlening, maar ook om onze betrouwbaarheid als gerenommeerde autosloperij te onderstrepen, heeft Van der Ven Auto’s diverse belangrijke samenwerkingsverbanden met vooraanstaande instituten op het gebied van autodemontage en recycling. Zoals Stiba (de branchevereniging voor demontagebedrijven) en ARN (Auto Recycling Nederland). Ook is Van der Ven Auto’s gecertificeerd met de hoogste norm van Kwaliteit Zorg Demontage (KZD***) en ISO9001. Het is de afspiegeling van onze visie op de sloopwerkzaamheden; op een maatschappelijk betrokken wijze door automateriaal hergebruik en producthergebruik de hoeveelheid afval drastisch terugdringen waardoor het milieu aanzienlijk minder belast wordt. Groene autodemontage van een sloopauto of schade auto is geen wens voor de toekomst, het is de huidige werkelijkheid bij Van der Ven Auto’s inRoosendaal. Een werkwijze en serviceverlening waar we trots op zijn!

Tweedehands auto-onderdelen online zoeken en bestellen

Eén van de kernactiviteiten van Van der Ven Auto’s is het compleet milieubewust demonteren van sloopauto’s en schadewagens op onze technisch hoogstaande sloperij. Dan bedoelen we niet alleen de innovatieve demontage technieken, maar zeker ook de zeer ervaren, deskundige en enthousiaste medewerkers die bezig zijn om in de nabije toekomst maar liefst 96,2% van de sloopauto te recyclen. Daaronder natuurlijk heel veel automaterialen. Elk auto-onderdeel dat nog een veilige bijdragekan leveren aan de automative branche, wordt op de foto gezet, getest, gelabeld met automerk, autotype en auto onderdeel specificaties waarna het wordt opgeslagen in onze volledig geautomatiseerde opslaghallen. Daar ligt het niet te wachten op een toevallige voorbijganger, u kunt direct online het auto-onderdeel van uw keuze opzoeken, bestellen en betalen met iDeal. Vóór 15.00 uur besteld, is de volgende dag al bij u binnen. Dat geldt voor onze technische auto-onderdelen, carrosserie auto onderdelen, maar ook nieuwe wagenonderdelen. Daarmee spaart u niet alleen het milieu, u bespaart aanzienlijk op uw portemonnee!

Sloopauto of schade auto aanbieden bij Van der Ven Auto’s?

Zo gemakkelijk als dat u gebruikte en nieuwe auto onderdelen online kunt bestellen, kunt u ook uw sloop-auto of schadewagen bij ons aanbieden. Een sloopauto verkopen was nog nooit zo goed geregeld. U vult online het taxatie formulier in en binnen zeer afzienbare tijd heeft u onze riante prijsopgaaf binnen. Wij zorgen er ook voor dat de sloop- of schade-auto GRATIS bij u wordt opgehaald door onze eigen autosleepdienst en u ontvangt van ons het RDW vrijwaringbewijs. Wilt u nog sneller zaken doen? U kunt voor het aanbieden van van uw sloopauto ook direct telefonisch contact opnemen met onze gespecialiseerde autosloop opkopers via het mobiele nummer 06 83 59 34 29. Liever eerst een gesprek met onze helpdesk? Op de site www.venauto.nl kunt u realtime chatten met de deskundige baliemedewerkers, of u belt hen op ons overkoepelende telefoonnummer (0165) 55 92 30.

 

Comments are closed.