Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vakantie naar Bodrum

Bodrum is een kustplaatsje in Turkije. Omringd door de blauwe zee, warme temperaturen  en het prachtige landschap vieren vele toeristen jaarlijks vakantie in Bodrum. Het autenthieke dorpje is op diverse manieren bereikbaar, waarvan een groot deel van de toeristen voor het vliegtuig kiest. Maar heeft u er al eens aan gedacht om gebruik te maken van de Blue Cruise?

Mavi Travel biedt diverse cruises aan waaronder een mooie cruise naar Bodrum. In tegenstelling tot vliegen, waarbij u zich tussen massa’s andere toeristen bevindt, kunt u kiezen voor een boottocht. De cruises die Mavi Travel aanbiedt zijn persoonlijk. Met een klein clubje bemanning vaart u met een autenthieke maar zeer goed onderhouden boot richting Bodrum. U bereikt niet alleen het centrum, maar met de boot bezoekt veel meer plaatsen waar andere toeristen niet snel komen.

Boek vandaag nog uw vakantie bij ons!

Lekker eten, authentieke plaatsen bezoeken en reizen terwijl u geniet? Mavi Travel biedt u de cruise die u zoekt. Het is eens wat anders dan een standaard vliegvakantie, waar u opgepropt naast elkaar zit. Het wordt een vakantie die u nooit meer zal vergeten. Waarbij het reizen weer iets bijzonders wordt.  Geïnteresseerd in de Blue Cruise Bodrum? Bezoek dan onze website.

Comments are closed.