Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Vaccinaties voor uw reis

Vaccinaties in Amsterdam nodig voor uw reis? Gaat u op reis en heeft u daarvoor een aantal vaccinaties nodig? Thuisvaccinatie is daarvoor een mooi alternatief. Dit is een organisatie die bij u thuis komt om de vaccinaties te plaatsen. En niet alleen in Amsterdam, maar ze zitten verspreid door heel Nederland, dus wellicht ook bij u in de buurt!

Veilig en gezond op reis!

Afhankelijk van de keuze voor uw bestemming kan het zijn of u een of meerdere vaccinaties nodig heeft. Ook de reisduur en uw persoonlijke omstandigheden spelen hierbij een rol. Zo worden bepaalde vaccinaties wel aan ouderen gegeven en zijn vaccinaties soms niet nodig als u korter dan drie maanden op reis gaat. Maar voor een deskundig advies kunt u beter een arts raadplegen, en deze zijn werkzaam bij Thuisvaccinatie!

Wat is Thuisvaccinatie?

Deze organisatie verzorgt vaccinaties voor uw reis. Ze komen deze thuis bij u plaatsen en u hoeft de deur er dus niet voor uit! Ook is het mogelijk om in de avonduren af te spreken, na uw werk of op uw werkplek. U hoeft dus niet teveel moeite te doen maar bent zo toch in het bezit van de juiste vaccinaties. Bezoek de website van Thuisvaccinatie voor meer informatie over vaccinaties!

Comments are closed.